Véget ért a felkészülés! Indul a bajnokság!

bejegyzése
2013. szeptember 2.

 

 

FRC – Batta. edzőmérkőzés a Köfém pályán.

Szombaton szinte valamennyi csapat edző mérkőzést játszott a Batta csapatata ellen. Egyedül az eredményeket nem jegyezte senki.

Kadet csapatunk győzött a hasonló korú csapat ellen, de egy szépség hibája volt a mérkőzésnek, hogy a fehérvári csapat csak 8 fővel jelent meg az edző mérkőzésen a Batta kadétok korrekten csak 8 fővel álltak ki ellenünk.

Junior csapatunk fölényesen legyőzte a Battai junior csapatot, de a hiányzások miatt szintén kevés mindössze 10 emberrel tudott kiállni.

Felnőtt csapatunk a 2012 – 2013. NB I – es bajnoki évad 3. helyezett csapatával mérkőzött a nap második legnagyobb meglepetését okozta, hogy csak 5 ponttal kapott ki a Battai Fekete Sereg csapatától. Pedig kissé hiányos volt ez a csapat.

  • Hiányzott Kósa, Gyufa az EB végett, továbbá nem játszott Harangozó, Sutyi, Békefi, Gáncs és Horváth Bence őt nem engedtük a sérülése végett. Idézem Balog Emesét “de jó érzés, hogy van végre felnőtt csapatunk”

A nap első számú meglepetése, hogy az Elnök úr kerékpáron érkezett a mérkőzésre. Az edzőmérközés elérte célját hiszen bebizonyosodott hogy a Fehérvár Rugby Club eredményesen készült fel és így bátran indulhat neki a bajnokságnak.

Mind a két város csapata elégedett volt és jól érezték magukat. Az események lezajlása után fáradtan de jókedvűen beszélgettek a jól kiérdemelt zsíros kenyér mellett.

A következő nagyobb esemény egy tervezett utazás Vácra Szeptember 7. ahol  edző mérkőzés lesz Férfi és női kategóriában.

 

Fehérvár Rugby Club edzőtábor

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.