Szezonzáró bankett | Bajnoki címeket ünnepelt az FRC

bejegyzése
2013. július 16.

2013. július 13-án a Fehérvár Rugby Club megtartotta hagyományos szezonzáró bankettjét a férfi és női csapat részvételével, valamint a kadett és junior éremosztó ünnepségre is sor került. A banketten a játékosok edzőikkel és az elnökségi tagokkal együtt ünnepelték a 2012/2013-as bajnoki szezonban elért sikereiket, s bizony idén volt mit ünnepelni.

A Fehérvár Rugby Club női csapata az elmúlt két év második helye után 2013-ban bajnok lett a DHL női 7’s Bajnokságban, visszaszerezte tehát a vándorkupát, amit szeretnének a következő idényben is megtartani.nőicsapat

A Fehérvár Rugby Club férfi csapata is a dobogó legfelső fokára állhattott az NB2-ben, míg a párhuzamosan folyó Pannon kupában a második helyet szerezték meg,  ami hihetetlen teljesítmény, hiszen egy fordulót ki kellett hagyniuk. Jövőre az NB1-ben indul a csapat.junior

A Fehérvár Rugby Club kadett és junior csapata egyaránt harmadik helyen végzett a DHL Magyar Bajnokságban. A kadett csapat részéről ez egy nem várt, örömteli meglepetés, egész szezonban küzdöttek a dobogóért, de végül megérdemelten vehették át a bronzérmet. A junior csapat elenyészőnek számító 2 ponttal sajnos lemaradt az ezüstről, így ők annyira nem örülhettek.

Kedét csapat

A sok siker ellenére a játékosok nyáron sem pihennek, augusztustól újult erővel kezdenek bele a nyári felkészülésbe, hiszen szeptembertől megint a lehető legjobb formájukat kell nyújtaniuk.