Rugby vetélkedő

bejegyzése
2014. március 27.
Mesélj a legkedvesebb rögbis emlékedről!Az MRGSZ a hivatalos facebook oldalán indít egyfajta vetélkedőt a Legkedvesebb rögbis emlék című díjra. Az elnyerhető díjak
I. Magyar válogatott mez
II. Magyar válogatott nyakkendő
III. Magyar vál…ogatott póló.

Felkérünk minden rögbi játékost – illetve rögbi rajongót, hogy az MRGSZ hivatalos facebook oldalára tegyen bejegyzést az ő legkedvesebb rögbis emlékéről, majd pedig a közösségnek legjobban tetsző bejegyzése alapján választjuk ki a Legkedvesebb rögbi emlék első 3 díjazottjait.
Az oldalra bárki – kicsi és öreg, magyar és külföldi – egyaránt megírhatja röviden, és élvezetesen azt a szép emléket, amire legszívesebben emlékszik a rögbivel kapcsolatosan. Témaajánlatok:
– miért kezdett el rögbizni
– milyen élmény fűződik a rögbihez
– hogyan került közel a rögbihez
– legjobb mérkőzése
– a rögbi értékei

Különösen fontosnak érezzük, hogy a gyereke számára is nyitott legyen a lehetőség, ezért számukra az alábbi vetélkedőt írjuk ki:
– U10 rajz verseny – I. – II. – III- helyezett rögbis kitűzőt, szilikon karkötőt és oklevelet kap
– U14 fogalmazás verseny – I. – II. – III- helyezett rögbis kitűzőt, szilikon karkötőt és oklevelet kap, legalább 1000 karakteres fogalmazás esetén

A játékot április 1.-ével indítjuk, és június 21.-én zárjuk. Az ezen idő között beérkezett történeteket lehet „like”-olni, és az első 3 legtöbb szavazatot kapott bejegyzés szerzőjét tüntetjük ki a fent említett nyereményekkel!

mrgsz