November 16: Olimpiai rögbi bajnokságok 2 helyszínen!

bejegyzése
2014. november 20.
November 16. vasárnap: Olimpiai rögbi bajnokságok két helyszínen öt fehérvári csapattal!
Míg a fiúk – férfiak az első fordulón mérkőztek Kecskeméten  az Olimpiai hetes  forduló megmérettetésén, addig a nők és az U 15 lányok Vácon mérkőztek a 4. egyben utolsó őszi fordulót zárták. 
EredményekKadet csapat az Esztergomi Vitézek a Battai Buldogok mögött a Fehérvár Rugby Club a harmadik helyen végzettJunior csapatok bajnoksága Szeged, Kecskemét , Velence mögött az FRC az ötödik helyen végzett.
Férfi csapat nagyon erős mezőnyben a hatodik helyen végzett.
Lesz mit korrigálni, még ősszel további két forduló követi a megmérettetést november 23. Százhalombatta, November 29. Szeged, azt követően tavasszal 4 fordulós bajnoki sorozat adja meg a végső sorrendet.
Női 4. egyben az utolsó őszi bajnoki megmérettetés Vácon: A Fehérvár Rugby Club megőrizte veretlenségét a női bajnokságban. Az alsó – felsőházi rendszerben az FRC női csapata a felsőházban először az Olimpia Jubjana (Szlovén) csapatával mérkőzött, 29 – 12./12 – 7. győzött.
pontszerzők: Gyolcsos Mária 15, Huszti Katalin 5. Kiss Fanni 9 pont.
Második mérkőzését a gyengélkedő Batta Buldogok csapatával vívta 57 – 0 győzött. A Felsőház kiesője nem tanúsított komoly ellenállás, egy térfeles mérkőzés volt.
Pontszerzők: Gyolcsos Mária 10, huszti Katalin 10, Bartos Alexandra 10 Kis Fanni 8, Orbán Dorottya 7. Geringer Nikolet, Sólyom Beatrix 5 – 5 pont.
Harmadik mérkőzés a felsőház legerősebb csapatával az helyi csapat a Vác Elefántok csapatával mérkőzött a Fehérvár. Ezt a mérkőzést is sikeresen hozta 32 – 12. /15- 5. győzött.
Pontszerzők: Gyolcsos Mária 15. Huszti Katalin 12. Geringer Nikolet 5.
U 15 női utánpótlás bajnokság Vác:
A fehérvári lánycsapat először a Kispesti Torpedó csapatával mérkőzött 30 – 10. re vereséget szenvedett.
Majd a Szentes – Szeged vegyes csapattal mérkőzött itt már szorosabbra sikeredett a mérkőzés 20 – 15. kikapott a fiatal fehérvári lánycsapat, de tavasszal további tehetséges játékos fog érvényes regisztrációval, sportorvosival bekapcsolódni a játékba, ez az erőssége a jövőt illetően a Fehérvár Rugby Clubnak.
Fotó FRC: Kiss Fanni ki,hosszú boka  sérüléséből gyógyulva sokat hozzá tett a győzelmekhez
Fanni